Programok

Megérkezett!

Online program

Csoportos tanácsadás

Csoportos tanácsadás

Kifejezetten kiscsoportos alkalmakat tartok csak, maximum 4 fővel, így igazán meghitt hangulatban fog telni a tanácsadás, ahol együtt fogjuk kialakítani minden résztvevő számára az ideális rutint. A csoportos alkalmak azért is olyan jók, mert sokat tanulhatunk mások tapasztalataiból, tanácsaiból is.
A kiscsoportos tanácsadás pedig rendkívül kedvező áron van, így azok is bátran jelentkezhetnek, akik az egyéni tanácsadásra nem tudnak eljönni.

Hogyan is fog kinézni a csoportos arcápolási tanácsadás?

Miért különleges?

Ez az új tanácsadás kifejezetten azok számára jött létre, akik el szeretnék kezdeni a tudatos arcápolást. Akik szeretnének hatékony, kifejezetten az igényeikre szabott rutint kialakítani, ami a rohanó mindennapokba is könnyedén beilleszthető.
A csoportos tanácsadás mindamellett, hogy problémát nyújt a leggyakrabban felmerülő arcápolási problémákra, még a pénztárcádat is kíméli. 

Felmérjük a bőrtípusodat

Átnézzük, hogy milyen a jó alap rutin, melyek azok a lépések, amelyekkel garantáltan ápolt, hidratált bőröd lesz

Átbeszéljük az egyes bőrtípusokhoz tartozó legjobb arcápolási hatóanyagokat

Mindezen tudást aztán minden résztvevő számára személyre szabunk, így mindenki egyéni rutinnal fog távozni

A tanácsadáshoz tartozó munkafüzet segítségével minden fontos infót tudtok rögzíteni, a benne található hasznos tippeket pedig bármikor át tudjátok forgatni

Felmérjük a bőrtípusodat

Ha szeretnél egy szuperhatékony, egy saját igényre szabott rutin kialakítani,

ha fontos számodra a jó hangulat, a közösségi élmény és a pénztárcádat is kímélnéd, tarts velem!

Jelentkezz!

jelentkezem

A tanácsadás ára 15.000 Ft/fő
Választható alkalmak:
11.15. 17:00
11.19. 10:00
12.03.10:00

A tanácsadás időtartama 2,5 óra. Minden szükséges eszközt én biztosítok, valamint vendégem vagy egy finom kávéra, vízre, nasira is.

Online arcápolási program

Szerettem volna egy kifejezetten olyan arcápolási programot hirdetni, amelyet kényelmesen, bárhonnan elérhettek, akár otthonotok nyugalmából sem kell érte kimozdulnotok. A program teljesen online módon zajlik, videós megbeszélésekkel, amelyek a ti időbeosztásotokhoz vannak igazítva. Ez az arcápolási program több alkalomból áll, kifejezetten az igazán tudatos rutin kiépítésére szolgál, amelynek minden lépésénél ott vagyok veled, együtt építjük fel a számodra legideálisabb rutint, úgy, hogy a program végére igazán ápolt és minden nappal probléma mentesebb bőröd legyen. 

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

A 4 hetes programot egy INGYENES videós konzultációval indítjuk, ahol átbeszéljük a bőröd állapotát, a felmerülő problémákat és hogy mit is szeretnél elérni a program végére. Én pedig felvázolom, hogy milyen módon és milyen konkrét lépésekkel tudok segíteni neked. Az én fejemben itt már körvonalazódik egy rutin, ami alapján azt is fel tudom mérni, hogy kb milyen hosszúságú időre számíts a bőröd átalakulásához. Ha meg vagy elégedve a konzultáción elhangzottakkal, akkor indítjuk is a programot!

ELSŐ LÉPÉS

KÉRDŐÍV

MÁSODIK KONZULTÁCIÓ

EMAILES NYOMONKÖVETÉS

ELSŐ LÉPÉS

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

Első lépésként kapsz tőlem egy kitöltendő kérdőívet. A kérdőívben többek között naplózást is fogok tőled kérni egy héten keresztül, az általad adott válaszokból pedig már egy egészen pontos képet fogok látni a problémákról és az opcionális megoldásokról.

ELSŐ LÉPÉS

KÉRDŐÍV

MÁSODIK KONZULTÁCIÓ

EMAILES NYOMONKÖVETÉS

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

Ezt egy újabb online konzultáció követi, amire én már a pontos rutinoddal készülök. Itt fogunk átnézni hatóanyagokat, felépíteni egy alap rutint és kapni fogsz tőlem egy ajánlott terméklistát is, amelyek alapján el is kezdheted a rutint.

ELSŐ LÉPÉS

KÉRDŐÍV

MÁSODIK KONZULTÁCIÓ

EMAILES NYOMONKÖVETÉS

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

E-mailben minden héten tartani fogjuk a kapcsolatot, aktuális helyzetjelentést fogok kérni tőled, én pedig ez alapján fogom javasolni a következő hét lépéseit.

ELSŐ LÉPÉS

KÉRDŐÍV

MÁSODIK KONZULTÁCIÓ

EMAILES NYOMONKÖVETÉS

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

A program második és negyedik hetében is fogunk online konzultálni, a negyedik hét végén, a program lejártával átbeszéljük a továbbiakat és természetesen minden felmerülő kérdésre is válaszolni fogok.

ELSŐ LÉPÉS

KÉRDŐÍV

MÁSODIK KONZULTÁCIÓ

EMAILES NYOMONKÖVETÉS

Várlak sok szeretettel, ha Te is ápolt, ragyogó arcbőrt és személyre szabott rutint szeretnél egy olyan program keretei között, ahol végig a kezedet fogva vezetlek be a tudatos arcápolás rejtelmeibe!

jelentkezem

Az online arcápolási programra a [email protected] e-mail címen tudtok jelentkezni, kérlek tárgyban tüntessétek fel, hogy online program 😊

A 4 hetes program teljes ára 32.990 Ft. Ez magában foglalja az online konzultációkat és a teljes felépített rutint is, amelyet igény esetén menet közben is finomítok, személyre szabok. 

Jelentkezz!