Köszöntelek az oldalamon!
Pirka Eszti vagyok, szépségtanácsadó.

Az alkotás, az önkifejezés már egészen gyerekkoromtól fogva a mindennapjaim részét képezi. Emlékszem, kiskoromban, amikor anyukám elvitt magával a munkahelyére, cipők, táskák és női portrék rajzolgatásával mulattam az időt. Ekkortájt még úgy tűnt, hogy a divat irányába fogok elmozdulni, az élet azonban másképp hozta ezt.

Rólam

Anyukám mindig is nagyon adott magára, szeretett szépítkezni, ápolni a bőrét, belőni a frizuráját ( a 90-es évek azért lássuk be, erre bőven adott teret is:)), játszani a sminkekkel. Én is ebben nőttem, de egészen tini koromig ez az út fel sem merült. Ekkor azonban elkezdtem komolyan foglalkozni a sminkeléssel, ugyanis kisgyerekkorom óta súlyos atópiás dermatitiszben szenvedtem. Ez leginkább az arcomon nyilvánult meg, ahol gyakoriak voltak az ekcémás foltok és sebek is. Akkoriban a bőrgyógyászat még eléggé gyerekcipőben járt ilyen komplex autoimmun betegségeknél, így alapozókkal, korrektorokkal, púderekkel igyekeztem elfedni a kis “hibáimat”.

A KEZDETEK

A FOLYTATÁS

Rólam

Szerencsére a tinédzserkori hormonváltozások meghozták a várt csodát, a bőröm az egyetem végére kitisztult, a tudomány fejlődésével pedig az ekcémám is szépen karban tartható. A sminkelés viszont erre már a hétköznapjaim szerves részévé vált, automatikusan mozogtak az ecsetek a kezeim között és imádtam a barátnőimet is sminkelni.
Ezek voltak azok az évek, amikor megismerkedhettem másik nagy szerelmemmel, az írással is. Az egyetemen angol nyelvű újságírást tanultam és már akkor eldőlt, hogy az írás szeretete végleg velem fog maradni.

A nő legszebb sminkje a szenvedély.

Yves Saint-Lauren

A sminkelés számomra nem csak színekből és technikákból áll, minden nő saját rezgéseit, személyiségét hivatott kifejezni. Egy-egy ecsetvonással a lelkünk árnyalatait is meg tudjuk jeleníteni. Az évek során megannyi nővel volt szerencsém együtt dolgozni és számomra az egyik legcsodálatosabb élmény az, amikor egy smink elkészültével, a tükörbe nézve felragyog a szemük és megjelenik a magabiztosság a tekintetükben.

Az egyéni tanácsadások során pontosan ezt a tudást szeretném minden nő kezébe adni, hogy a mindennapokban is könnyedén emelhessék ki legyszebb vonásaikat és bátran fejezhessék ki saját magukat. Teljesen egyénre szabva, személyiséghez illeszkedő rutint alakítunk ki együtt, a bőrápolástól indulva az utolsó ecsetvonásig, kihozva minden kedves vendégemből a benne rejlő hétköznapi istennőt.

Eszti

Szeretettel,