Szolgáltatások

Személyreszabott tanácsadásokkal segítelek, hogy az arcápolási rutinod, a színeid, a sminktáskád mentén haladva segítselek az önkifejezésben.

INDULJUNK

Egyéni tanácsadás

Alkalmi smink

Menyasszonyi smink

Szempilla lifting

Szemöldök styling

A sminkkel soha nem elrejtünk, hanem kihangsúlyozunk. Én minden munkámban ezt az irányelvet követem, így minden alkalmi smink során a legszebb vonásokat előtérbe helyezve, a személyiségedhez leginkább illő sminket készítem el neked.

IDŐPONT

ÁR: 7.000-8.000 Ft

Egyéni tanácsadás

Alkalmi smink

Menyasszonyi smink

Szempilla lifting

Szemöldök styling

Minden nő megérdemli, hogy a nagy napon igazi hercegnőnek érezhesse magát! Én pedig mindent elkövetek azért, hogy ehhez hozzájárulhassak és a székemből már egy magabiztos, ragyogó ara távozhasson. A menyasszonyi smink készülhet nálam a szalonban, vagy kitelepülve a számodra legalkalmasabb helyszínen is, hogy igazán kényelmesen tudj készülődni. 
A menyasszonyi sminket mindig megelőzi egy próbasmink. Ilyenkor átbeszélünk minden fontos tudnivalót, az esküvő stílusát, a ruhád színét, fazonját, a csokor árnyalatait. Beszélgetünk a sminkelési szokásaidról, az elképzeléseidről, én pedig mindig a személyiségedhez leginkább illő, az általad megálmodott végeredményhez leginkább passzoló sminket fogom elkészíteni.

IDŐPONT

ÁR: 30.000 Ft

Egyéni tanácsadás

Alkalmi smink

Menyasszonyi smink

Szempilla lifting

Szemöldök styling

Látványos és tartós megoldás, műszempilla nélkül! A szempilla lifting egy olyan innovációs eljárás, mely során a pillákat azok tövétől emeljük meg, íveljük őket, így a végeredmény optikailag hosszabb, íves pillák! Nagy előnye, hogy tartóssága kb 6 hét, ezalatt nincs szükség szempillaspirálra sem, ha reggelente nem szeretnél bajlódni vele! A műszempillával ellentétben a szempilla lifiting nem igényel egyedi elővigyázatosságot, a kezelést követően 24 órával már nyugodtan érheti víz, gőz, pára és reggelente is bátran megdörzsölheted a szemed. A kezelés végén tartós festéssel éjfekete pillákat varázsolunk a legszőkébb típusúaknak is!

IDŐPONT

ÁR: 8.500 Ft

Egyéni tanácsadás

Alkalmi smink

Menyasszonyi smink

Szempilla lifting

Szemöldök styling

A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb pontja, amely az egész arcberendezésünket befolyásolhatja és megváltoztatja. Éppen ezért különleges bánásmódot igényel, amelyre egy komplex szolgáltatást alakítottam ki. Ez 3 fő lépésben ad új, az arcformádhoz és a hajszínedhez igazodó szemöldököt. 
Első lépésként laminálom a szemöldököt, ezzel az eljárással irányba igazítom a szálakat és kialakítom a megfelelő szemöldök formáját. A laminálási folyamat végén a rakoncátlan szálak mind a helyükre kerülnek, a vékony, de hosszú szálú szemöldökök dúsabb hatást kapnak, a néhol hiányos szemöldököt javítjuk, optikailag teltebb, tartósan rendezett végeredménnyel.
Ezt követi a tartós festés, amely során ténylegesen a színtípusodhoz és hajszínedhez igazítjuk a szemöldök árnyalatát. Az árnyalatot mindig előre egyeztetjük, hiszen a hamvas szőkétől a kávé barnáig megannyi árnyalat elérhető nálam és kiemelt figyelmet fordítok rá, hogy megfelelően illeszkedjen árnyalataidhoz és elképzeléseidhez.
Végül pedig stylingolom, vagyis tökéletesítem az ívet, megszabadulok a felesleges szálaktól és egy speciális szemöldökformázó zselével fixálom is a végeredményt.

IDŐPONT

ÁR: 8.500 Ft

Ahogyan egy alapozónak rengeteg árnyalata van, úgy a lelkünk is mindig árnyalt, ahány nő, annyi kombináció.

GONDOLATOK

DOLGOZZUNK EGyÜTT

Ügyfélvélemény

Minden alkalommal mikor Esztihez érkezem, nyugodt vagyok, mert tudom, hogy profizmusának köszönhetően a legjobb munkát végzi, emellett pedig izgatott, hogy milyen csodás sminket varázsol számomra. Az biztos, hogy mosollyal az arcomon távozom tőle, ami köszönhető a belőle áradó pozitivitásnak és kedvességnek is. 

BOGI

Arcápolási tanácsadás

IDŐPONT

  • bőrtípus megismerése
  • bőrtípus jellemzői
  • bőrproblémák felmérése – bőrtípus és bőrproblémák közti különbségek
  • szükséges hatóanyagok személyre szabása
  • márkafüggetlen termékajánlók, teljesen a te igényeidre és pénztárcádra szabva
  • arcápolási rutin kialakítása, lépésről lépésre
  • komplex írásos összefoglaló, amely tartalmaz minden infót, amit a tanácsadáson átbeszéltünk, pontos rutinnal, valamint képekkel ellátott termékajánlókat

Ár: 18.000 Ft

Bőrünk ápolását én mindig az életmódváltáshoz szoktam hasonlítani. Ha egyszer egy hónapban elmegyek egy extra erős edzésre, attól még sajnos semmilyen látványos ér maradandó változást nem fogok észlelni magamon. Azonban ha a mindennapok során odafigyelek az étkezésre és a megfelelő mennyiségű mozgásra, pár hónap elteltével már szembetűnő lesz a különbség, amit aztán később tartani is fogok tudni és már könnyedén fogok tudni az új életmódom szerint élni.
Az arcápolás pontosan ugyanígy működik. Havi egy kozmetikai kezelés nagyon jól tud esni a bőrnek, de sajnos tartós változást nem fog okozni, mindennapi, személyre szabott törődést igényel.
Egy jó rutin kialakítása koránt sem olyan komplikált, mint aminek első ránézésre tűnik, csak néhány alapvető ismeret szükséges hozzá.


A tanácsadás időtartama 2 óra. Az írásos összefoglalót ezt követően, e-mailben fogom elküldeni, teljesen rád szabva.


Sminktanácsadás – a színtípusodra szabva!

IDŐPONT

Ár: 25.000 Ft

Veled is előfordult már, hogy megláttál valakin egy gyönyörű rúzst, megvetted, feltetted magadra, majd csalódottan néztél a tükörbe, mert nem úgy állt, ahogyan te szeretted volna? Vagy hogy a drogériában állva 20 percig kerested a legjobb alapozó árnyalatot, otthon felkenve mégsem passzolt az arcodhoz? Szeretnéd kiemelni a szemeidet, de a szemceruzától, amit használsz, csak még fáradtabbnak tűnik a tekinteted?
Ezeknek a problémáknak mind egy oka van: nem vagy tisztában a színtípusoddal és az ahhoz tartozó árnyalatokkal.
A színtípus meghatározásával egy olyan aduász lesz a kezedben, amely nemcsak a sminkelésben, de az öltözködésben is hatalmas segítségedre lesz majd a jövőben. Tudni fogod, hogy hideg vagy meleg árnyalatok után nyúlj inkább, tompa vagy élénk színek állnak a legjobban és mit mivel érdemes mixelni.
Megmutatom neked, hogy az alapozó kiválasztásánál milyen tényezőkre érdemes figyelni és mi az a trükk, amivel minden drogériában sikeresen tudsz majd válogatni.
Megnézzük azokat az árnyalatokat, amiket a szemedre kenve a legfáradtabb reggeleken is friss tekintetet tudsz varázsolni és a tanácsadás végén azt is látni fogod, hogy milyen pirosítóval tudsz elérni üde, mégis természetes bőrképet.
Végül pedig, a legnagyobb kedvencetek: meg fogjuk keresni azt a rúzsárnyalatot, ami a mindennapok során a legnagyobb kedvenced lesz és azt is, amit bármelyik esti randi vagy csajos buli alkalmával magabiztosan fogsz magadra kenni.
A tanácsadás során minden felhasznált anyagot és eszközt én biztosítok!
Szín – és sminktanácsadás:
Időtartama 2 x 2 óra.

Ha szeretnél igazán profin sminkelni a mindennapok során, kiemelve a legszebb vonásaidat, várlak szeretettel!

Mit rejt a sminktáska?

IDŐPONT

Időtartama: 1,5 óra
Ár: 17.000 Ft 

Ez a tanácsadás kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akik egy rövid, de hatékony sminkes rutint szeretnének készhez kapni. Egy 5 lépésből álló, a mindennapokra tökéletes sminkrutint alakítunk ki úgy, hogy minden lépés a vonásaidhoz igazodjon. 5 olyan szuper terméket fogok neked megmutatni, amelyeket te is be tudsz szerezni és amelyeket egy hétfő reggel alkalmával is könnyedén fel tudsz kenni. A cél a friss és üde bőrkép kialakítása, a ragyogó szemek elérése és a mindennapokra legideálisabb rúzsárnyalat megtalálása.
A segítségemmel tudni fogod, hogy hogyan rétegezd úgy a termékeket, hogy valóban egész nap kitartson a sminked, milyen ecsetek szükségesek a sminkrutinod kialakításához és hogy 
pontosan mi is fog kelleni a tökéletes sminktáskád kialakításához. Fontos, hogy ez a tanácsadás nem tartalmaz sem arcápolási sem színtanácsadást! A tanácsadáshoz szükséges minden terméket és eszközt én biztosítok! 

Ha egy rövid, de annál praktikusabb tanácsadásra jelentkeznél, ő a legideálisabb választás számodra! 

Egyénre szabott komplex tanácsadás

IDŐPONT

A tanácsadáshoz szükséges minden terméket és eszközt én biztosítok! 
Időtartama: 3 x 2 óra (3 alkalom)
Ár: 36.000 Ft 

Egy tanácsadás, amely minden szükséges infót magába foglal, amelyre szükséged lehet! 
A legszebb sminkek mind az alapoknál kezdődnek: vagyis az ápolt bőrnél! Éppen ezért ezen a komplex tanácsadáson az egyénre szabott arcápolással indítunk. Megnézzük a bőrtípusodat, feltérképezzük a kialakult bőrproblémákat, majd ezek egyvelegére keresünk megfelelő hatóanyagokat. Ezt követően pedig kialakítunk egy olyan, mindennapi arcápolási rutint, amely könnyedén követhető, igazodik a pénztárcádhoz és tényleges eredményeket fog hozni. Mik azok a színek, amelyektől élettel teli lesz az arcod és melyek azok, amiktől lesápadsz esetleg „besárgulsz"? Milyen szemceruzával tudsz ragyogó szemeket elérni, és milyen színtől tűnhet még fáradtabbnak a szemed? Melyik a tökéletes rúzs számodra, mi a túl sok és mi az, ami elveszik rajtad? A színtanácsadás során meg fogjuk határozni színeidet és megtaláljuk a legtökéletesebb sminkárnyalataidat! És a tökéletes sminkrutin elmaradhatatlan lépése: a megfelelő technika elsajátítása! Hogyan készítsd elő a bőrödet, majd hogyan vidd fel rá az alapozót, úgy hogy ténylegesen természetes hatású legyen? Hogyan dolgozd el a korrektort, valóban kell-e púder és ha igen, mely területekre hogyan vidd fel? Milyen a szemformádhoz leginkább illő szemsmink, hogyan emeld ki a pilláidat - legyenek azok rövidek vagy hosszúak? Milyen trükkel tudod pillanatok alatt üdévé varázsolni a bőrképedet és hogyan formázd az arcformádhoz leginkább illő módon a szemöldököd? 
Hogyan érdemes felvinni a különböző textúrájú rúzsokat, hogyan teheted őket igazán tartóssá? A sminktanácsadáson lépésről lépésre haladunk végig mindezen kérdéseken, hogy úgy lépj ki a szalonból, hogy egy kis gyakorlással te is könnyedén el tudd készíteni a tökéletes sminket!